Dvanáct vteřin k postupu

    Ve čtvrtek 1. prosince jsme se zúčastnili okrskového kola ve florbale v Přelouči. Na místo činu se dostavila mužstva ZŠ Smetanova Přelouč, ZŠ Choltice, ZŠ Masarykova Přelouč, ZŠ Řečany a Gymnázia Přelouč. Po odehrání čtyř zápasů jsme obsadili třetí místo a nepostoupili jsme do okresního finále v Pardubicích, kam jsme určitě všichni chtěli. Ale popořadě...

    V prvním utkání jsme se utkali s Gymnáziem Přelouč a byli jsme jaloví v koncovce, měli jsme celý zápas převahu, pomyslné štěstíčko na naší straně nestálo. Tyčky a břevna nebudeme počítat, ale za zmínku stojí pouhé tři zákroky našeho brankáře za celý zápas... Bohužel jsme ztratili do dalších bojů z technických důvodů Petra Kroužela a zraněného Matěje Kubína, který byl limitován zraněním na noze. Utkání skončilo 0:0 a pro nás to byla nakonec jedna z rozhodujících ztrát.

    Ve druhém utkání se ZŠ Řečany jsme na hřišti dominovali a po kolektivním výkonu jsme vyhráli 4:1. Vynikajícím výkonem se prezentovali David Kuchařík a dvojčata Piskač - Homola.

    Ve třetím utkání se ZŠ Masarykova se rozhodovalo o postupu do okresního finále, remíza by nám stačila, ale dostali jsme branku 12 vteřin před koncem a bylo vymalováno, neboť se hrálo na hrubý čas a na odpověď jsme se již nezmohli...

    V posledním utkání jsme prostřídali celé mužstvo ze soupisky a porazili jsme mužstvo Smetanovy školy 2:1... a potom jsme již pouze čekali na zaváhání Masarykovy školy, k čemuž již ale nedošlo.

    Nejlepšími hráči našeho mužstva na tomto turnaji byli David Kuchařík, Honza Piskač a Jakub Homola, ale ani jejich excelentní výkony nás do okresního finále nedostaly.

    florbal prelouc 01 florbal prelouc 02 florbal prelouc 03

    Sestava:

    Šimon Hrdý, Tomáš Nedvěd, Filip Šanda – David Kuchařík, David Walter, Petr Kroužel, Pavel Daněk – Matěj Kubín, Jan Piskač – Jaub Homola, Martin Růžek, Tomáš Bulavčák, Filip Petr, Šimon Hrdý.

    Přehled zápasů:

    Smetanova – Masarykova 0 : 3
    Choltice – Gymnázium 0 : 0
    Řečany – Smetanova 3 : 0
    Gymnázium – Masarykova 2 : 0
    Řečany – Choltice 1 : 4
    Gymnázium – Smetanova 3 : 1
    Choltice – Masarykova 1 : 2
    Řečany – Gymnázium 2 : 2
    Smetanova – Choltice 1 : 2
    Řečany – Masarykova 0 : 3

     

    Tabulka:

      SME. MAS. CHOL. GYM. ŘEČ. Skóre Body Pořadí
    SMETANOVA smiley.png 0 : 3 1 : 2 1 : 3 0 : 3 2 : 11 0 5.
    MASARYKOVA 3 : 0 smiley.png 2 : 1 0 : 2 3 : 0 8 : 3 6 1.
    CHOLTICE 2 : 1 1 : 2 smiley.png 0 : 0 4 : 1 7 : 4 5 3.
    GYMNÁZIUM 3 : 1 2 : 0 0 : 0 smiley.png 2 : 2 7 : 3 6 2.
    ŘEČANY 3 : 0 0 : 3 1 : 4 2 : 2 smiley.png 6 : 9 4 4.

     

    Všem hráčům děkujeme za vzornou reprezentaci školy a příkladné vystupování po dobu celého turnaje (A nakonec - ...tradiční Kebab u Penny nám chutnal jako vítězům) smiley.png

    Ing. Zdeněk Hanák

    Školní informační systém

    bakbuton
    Jak na to...
    ZÁPISY ONLINE

    Svátek má

    Praha

    Aktuality