Lyžařský výcvik 2017

    V neděli 15. ledna 2017 jsme po obědě měli sraz u školy, kde nás naložil autobus a odvezl do Horních Albeřic. Jeli jsme dlouho a museli jsme si cestou udělat přestávku. Jen co jsme dojeli na místo, vylezli jsme z autobusu a vyndali si z něj své věci, které jsme odnesli do naší chaty “Stará celnice“. Vybalování a seznamování s chatou nám trvalo až do večeře. Po chutném rizotu nás naše učitelky informovaly o tom, jak to tu bude chodit a co nás čeká příští den. Po zakoupení permanentky nás čekaly vždy rozcvičovací jízdy, kdy jsme s paní učitelkou zdokonalovali své lyžařské dovednosti. A pak jsme za odměnu jezdili sami.

    Druhý den ráno jsme jako i další dny měli snídani a po té jsme se šli obléknout „ a hurááá na lyže“.

    lyzarsky vycvik 01 lyzarsky vycvik 02 lyzarsky vycvik 03 lyzarsky vycvik 04
     camera Další foto...      

     Ve středu jsme lyžovali jen dopoledne. Odpolední procházka nás dovedla do prudkého kopce k polským hranicím. Tam jsme objevili dřevěný turistický úkryt. 60 cm nově napadaného sněhu zlákalo snad každého z nás ke sněhovým hrátkám a návratu domů mimo cestu sněhovými pláněmi. Ale to ještě nebyl konec dne. Čekalo nás totiž naprosto úžasné večerní lyžování, které jsme si i přes noční mráz náramně užili.

    Den před odjezdem nás čekaly 2 slalomy, které jsme sjížděli na čas. Večer hodnocení všech vyhlášených soutěží a balení, příprava na návrat domů. Ráno jen sbalit poslední maličkosti, vše odnést do autobusu. Ale domů se nám vůbec nechtělo.

    Na tyto zážitky z lyžáku budeme určitě ještě dlouho vzpomínat.

    Mgr. Soňa Blažková

    Školní informační systém

    bakbuton
    Jak na to...
    ZÁPISY ONLINE

    Svátek má

    Praha

    Aktuality