9. A Outdoor Resort Březová

    Březová den první

    Ihned po příjezdu jsme se zapojili do programu plného aktivit. Prošli jsme několik atrakcí -  Sherwood, Pirátské ostrovy. Během odpoledne jsme hráli outdoorové hry. Den jsme zakončili vědomostní hrou.

    Ikdyž nám počasí příliš nepřálo, všichni se aktivně zapojili a první den si užili.

    Brezova 9A 002 Brezova 9A 003 Brezova 9A 004 Brezova 9A 005

    Březová den druhý

    Ráno jsme se rozhýbali pomocí venkovních aktivit a potom jsme vyrazili do ohrady na koně. Po obědě nás čekal BungeeRun, kde jsme poměřili síly ve dvojicích. Následovala odpolední hra, během které jsme se velmi bavili. Před večeří jsme stihli ještě lanový park. Druhý den byl zakončen diskotékou.

    Brezova 9A 006 Brezova 9A 007 Brezova 9A 008 Brezova 9A 009

    Březová den třetí

    Od rána nám přálo počasí. Mohli jsme se tedy vrhnout do spousty aktivit při kterých mnozí z nás překonávali své hranice. Během dne jsme navštívili několik aktivit resortu a hráli venkovní hry. Po večeři nás čekala návštěva strašidelné věže Karlštejnu. Tím pro nás ale den neskončil. Čekala nás ještě noční hra. Její tajuplnost byla umocněna měsíčním svitem.

    Brezova 9A 012 Brezova 9A 014 Brezova 9A 016 Brezova 9A 015

    Březová den čtvrtý

    Čtvrtek byl spíše oddychový den. Zkusili jsme střelbu z luku, zahráli si nějaké venkovní hry a nakonec vyzkoušeli spolupráci při lezení. Bohužel jsme se také museli zabalit. 

    Brezova 9A 018 Brezova 9A 019 Brezova 9A 020 Brezova 9A 021

    Březová den pátý

    V pátek nás čekal odjezd, ale během dopoledne jsme měli ještě další aktivity. 

    Brezova 9A 022 Brezova 9A 023

    Věřím, že všichni si pobyt na Březové užili. Vyzkoušeli spoustu zajímavých aktivit a třeba posunuli hranice toho, co dokáží. Zajímavé byli i aktivity u kterých byla důležitá spolupráce.

    Mgr. Dana Tučková

    Školní informační systém

    bakbuton
    Jak na to...
    ZÁPISY ONLINE

    Svátek má

    Praha

    Aktuality